Pertti ”Peetsa” Vilander ja Pevi-kouluttajat Kouvolassa 8.-10.8.2014

 

pevileiri1 pevileiri2 pevileiri3

 

 

 

 

 

Nyt nopealle ilmoittautujalle harvinainen mahdollisuus päästä kuulemaan Peetsan ja useiden Pevi-kouluttajien arvioita oman koiran käyttäytymisestä sekä saada asiantuntijaryhmän vinkkejä ongelmakäyttäytymisen ratkaisemiseksi.

Pevi-kouluttajat järjestävät Kouvolassa vuotuiset koulutuspäivänsä, jonne otetaan vastaan koirakoita neuvolatunnille ja Pevi-käytöstestiin. Pevi-käytöstestissä arvioidaan koiran ja omistajan välistä suhdetta, kartoitetaan mahdollisten ongelmien syitä ja selvitetään kuinka ongelmia voi lähteä ratkaisemaan. Käyttäytymisongelmat voivat olla pieniä arkisia murheita kuten hihnassa vetämistä tai vakavia ongelmia kuten puremista. Koira voi olla minkä ikäinen tahansa ja neuvolatunnille kannattaa tulla alle 8 kk ikäinen pennunkin kanssa mikäli vakavia ongelmia on jo ilmennyt.

Koulutus järjestetään 8.-10.8.2014 Koirakoulu Homeetan tiloissa osoitteessa Orvokintie 6, 45610 Koria. Neuvolatuntiin varataan aikaa 90 minuuttia ja siitä veloitetaan vain 60 euroa (perheen 2 koiraa 85 €, kolme koiraa 100 €). Maksu käytetään Pevi-kouluttajat ry:n hyväksi ja se suoritetaan tilisiirtona etukäteen, ilmoittautuminen on sitova.

Tule tapaamaan Peetsaa ja muita mukavia Pevi-kouluttajia ja saamaan ainutlaatuista tietoa koirasi luonteesta ja käyttäytymisestä!

 

pevileiri5 pevileiri6pevileiri4