Pertti Vilander ja Pevi-kouluttajat Kouvolassa 5.8. ja 7.8.2016

Pertti ”Peetsa” Vilander vierailee Kouvolassa Pevi-kouluttajat ry:n leirillä. 5.8. ja 7.8.2016 koiranomistajilla on mahdollisuus saada Vilanderin sekä muiden Pevi-kouluttajien arvio koiran luonteesta, koiran ja omistajan välisestä suhteesta sekä siitä, mistä mahdolliset ongelmat johtuvat ja kuinka niitä voi lähteä ratkaisemaan. Yhden koirakon käyntiin varataan aikaa 1,5­-2 tuntia. Käynnin hinta on 85-120 e riippuen käytettävästä ajasta ja koirien lukumäärästä. Käyntimaksusta 40 euroa maksetaan varausmaksuna etukäteen Pevi-kouluttajat ry:n tilille FI39 5750 0120 2545 12. Kirjoita viestikenttään koiran ja omistajan nimet. Loppusumma maksetaan käteisenä paikan päällä. Varausmaksua ei palauteta, jos koiranomistaja peruu käynnin. Paikkana on koirakoulu Homeetta, Orvokintie 6, Koria.

 

Myös pennun omistajilla on mahdollisuus varata pentuneuvola-aika. Käynnillä tutustutaan pennun luonteeseen ja käydään läpi asioita, joihin pennun kanssa tulisi kiinnittää huomiota. Pentuneuvolassa annetaan neuvoja pennun kasvatukseen sekä siihen, miten vahvistaa heti alkumetreillä koiran ja omistajan välistä suhdetta.

 

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautujia on runsaasti, järjestäjät valitsevat käynnille pääsevät koirat, koska paikalle pyritään saamaan mahdollisimman erilaisia koiria.