Pertti Vilander ja Pevi-kouluttajat Kouvolassa 4.8. ja 6.8.2017

Pevi-kouluttajat ry:n jäsenkouluttajat kokoontuvat Kouvolassa. Koiranomistajilla on mahdollisuus saada 4.8. ja 6.8.2017 Pertti ”Peetsa” Vilanderin ja muiden Pevi-kouluttajien arvio koiran luonteesta, koiran ja omistajan välisestä suhteesta sekä siitä, mistä mahdolliset ongelmat johtuvat ja kuinka niitä voi lähteä ratkaisemaan.

 

Yhden koirakon käyntiin varataan aikaa noin 1,5 tuntia. Käynnin hinta on 85 e. Käyntimaksu 85 e tulee maksaa 28.7.2017 mennessä Pevi-kouluttajat ry:n tilille FI39 5750 0120 2545 12. Kirjoita viestikenttään koiran ja omistajan nimet. Maksua ei palauteta, jos koiranomistaja peruu käynnin, kun käyntiin on alle viikko aikaa (paitsi jos omistaja saa toisen koirakon tilalle). Koulutuspaikkana on Koirakoulu Homeetta, Orvokintie 6, Koria.

 

Myös pennun omistajilla on mahdollisuus varata pentuneuvola-aika. Käynnillä tutustutaan pennun luonteeseen ja käydään läpi asioita, joihin pennun kanssa tulisi kiinnittää huomiota. Pentuneuvolassa annetaan neuvoja pennun kasvatukseen sekä siihen, miten vahvistaa heti alkumetreillä koiran ja omistajan välistä suhdetta.