Pertti Vilander ja Pevi-kouluttajat Ravijoella 2.–4.8.2019

Pevi-kouluttajat ry:n jäsenkouluttajat kokoontuvat Ravijoella 2.–4.8.2019. Ohjelmassa lauantaina luento sekä perjantaina ja sunnuntaina ongelmakoirakonsultointia.

 

Luento: Mitä koira ajattelee omistajastaan?

Koirien ongelmakäytöksen korjaamisen parissa elämäntyönsä tehnyt Pertti “Peetsa” Vilander luennoi yleisölle Virolahdella 3.8.2019.

Mitä koira ajattelee omistajastaan?
Millainen on koiran ja omistajan välinen hyvä suhde?
Jos suhde on huono, miten se korjataan?
Muun muassa näihin kysymyksiin kuullaan vastaukset Vilanderilta, joka on kouluttanut suomalaisia koiranomistajia ja heidän koiriaan jo vuodesta 1968 lähtien.

Ongelmakoiratyön ohella Vilander on toiminut mm. kasvattajana ja agilitykouluttajana, ja hänet tunnetaan myös oppeihinsa perustuvista kirjoistaan (Koirankorjauskirja, Pentuneuvola, Agility – alkeista huipulle).

Luento on monien koiranomistajien hartaasti toivoma ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan 71-vuotiasta Vilanderia, jonka edelliset suurelle yleisölle suunnatut luennot järjestettiin vuosina 2013 ja 2015.

Mukana keskustelemassa ja yleisön kysymyksiin vastailemassa ovat myös Vilanderin oppien mukaista koulutustyötä jatkavat Pevi-kouluttajat.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen pevikouluttajat@gmail.com
Kirjoitathan ilmoittautumiseen:
-nimesi
-osoitteesi
-puhelinnumerosi
-sähköpostiosoitteesi
Vain edellä mainitun tavan mukaiset ilmoittautumiset huomioidaan!

Luennon hinta 20 €/hlö
Paikkoja on rajoitetusti!