Koulutus

shutterstock_2209652Pevi-koulutuksella pyritään rakentamaan hyvä koiran ja omistajan välinen suhde sekä saamaan aikaan sujuva arki. Kun tapakasvatus on kunnossa, elämä koiran ja useammankin kanssa on vaivatonta ja mukavaa kaikille osapuolille. Hyvän suhteen ja onnistuneen tapakasvatuksen pohjalta voi harrastaa mitä tahansa koulutuslajeja, mikäli mielii koiransa kanssa harrastusporukoihin tai kilpakentille.

Valtaosalla Pevi-koulutukseen hakeutuvista on ongelmia koiransa hihnakäytöksen, aggressiivisuuden, yksinolon tai karkailun suhteen. Koska Pevi-koulutus perustuu aina koiran luonteen testaamiseen ja yksilölliseen koulutussuunnitelmaan, ovat tulokset koulutuksen onnistumisen suhteen poikkeuksellisen hyvät.

Useat Pevi-kouluttajat järjestävät myös muuta koulutusta kuten tottelevaisuutta, agilityä, jäljestystä jne. Harrastaminen koiran kanssa pohjautuu aina hyvään tapakasvatukseen, johon kuuluu koiran rauhallinen käytös, toimiva kontakti omistajaan, kaunis hihnakäytös, luotettava luoksetulo ja välinpitämätön käytös vieraita koiria kohtaan.