Uusia Pevi-kouluttajia

Pevi-kouluttajat ry:n hallitus on hyväksynyt kolme uutta virallista Pevi-kouluttajaa, Liisa Saaren, Rosa Pönnin ja Satu Lääverin.

 

Onnittelut uusille kouluttajille!

2 thoughts on “Uusia Pevi-kouluttajia

 1. Riitta Reinikainen

  Hei,

  Millainen on ongelmakoirakoulutus Pevi-kouluttajilla ja onko minkä hintaista?

  Meillä on toinen kohta 8v.steriloitu jackrusselinterrieri narttu käytöstavoiltaan ongemallinen.

  N.vuoden iässä alkoi aika ajoin murisemaan tyttärelleni ja vieraita kohtaan on varuillaan

  ja saattaa rähistä,siksi ollaan nyt ihan lähiaikona laitettu eri huoneeseen kun vieraita tulee.Myös ulos lähteminen ei aina namipalallakaan onnistu,sitä on jatkunut 2v.Pidättää jopa 18tuntia ja sit itse vinkuu ulos.

  Vaikuttaako sterilointi nartun käytökseen,11kk ikäisenä steriloitiin?

  t.Riitta

  1. Pevi-kouluttajat ry

   Hei!

   Kiitos mielenkiinnostasi Pevi-kouluttajia kohtaan. Jokainen koulutus räätälöidään aina koirakohtaisesti, siksi jokainen kouluttajamme tapaa asiakkaan ensimmäisellä kerralla niin sanotulla neuvolatunnilla. Neuvolatunnilla keskustellaan ongelmista ja pienimuotoisella testillä katsotaan koiran luonnetta ja suhdetta omistajaan. Neuvolatunnin perusteella määritellään koulutus ja sen kesto. Neuvolatunnin lisäksi tarvitaan yleensä noin kolme käyntiä kouluttajan luona, joiden aikana laitetaan kokonaisuus kuntoon. Jokainen kouluttaja hinnoittelee tuntinsa itse.

   Tapaamatta teitä, on vaikea arvioida, mistä koirasi suhtautuminen vieraita kohtaan johtuu.Suosittelen ottamaan yhteyttä lähimpään kouluttajaan, neuvolatunnin jälkeen olet varmasti viisaampi.

   Ystävällisin terveisin,
   Tiia Toijanaho